Μετάβαση στο περιεχόμενο
Βοήθεια
Ξεκινώντας

Πώς διαγράφω ένα κατάστημα και τι γίνεται με τα δεδομένα και τον λογαριασμό μου;

Διαγράψτε οριστικά ένα κατάστημα από Ρυθμίσεις, Επικίνδυνη ζώνη, Διαγραφή καταστήματος: ποιος μπορεί, γιατί ένα απλήρωτο υπόλοιπο το εμποδίζει, τι αφαιρείται (προϊόντα, παραγγελίες, πελάτες, domains, πορτοφόλι) και γιατί η διαγραφή του τελευταίου σας καταστήματος διαγράφει και τον λογαριασμό σας.

2 λεπτά ανάγνωσης

Η διαγραφή ενός καταστήματος το αφαιρεί οριστικά μαζί με ό,τι περιέχει. Δεν υπάρχει αναίρεση ούτε τρόπος επαναφοράς αργότερα. Αν θέλετε μόνο να κάνετε παύση, μπορείτε να αφήσετε το κατάστημα όπως είναι: ένα κατάστημα στο δωρεάν πακέτο Starter χωρίς επί πληρωμή εφαρμογές δεν κοστίζει τίποτα όταν δεν έχει παραγγελίες.

Ποιος μπορεί να διαγράψει ένα κατάστημα

Μόνο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Τα μέλη του προσωπικού δεν βλέπουν την ενότητα Επικίνδυνη ζώνη στις Ρυθμίσεις.

Πώς διαγράφετε ένα κατάστημα

  1. Μεταβείτε στο κατάστημα που θέλετε να διαγράψετε, δείτε το άρθρο Διαχείριση πολλών καταστημάτων.
  2. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και κάντε κύλιση μέχρι την Επικίνδυνη ζώνη.
  3. Κάντε κλικ στο Διαγραφή καταστήματος και διαβάστε την προειδοποίηση.
  4. Κάντε κλικ στο Διαγράψτε το κατάστημα και μετά στο Επιβεβαίωση.

Τι αφαιρείται

  • Όλα τα προϊόντα, οι συλλογές, οι παραγγελίες, οι πελάτες, οι αξιολογήσεις και οι ρυθμίσεις αυτού του καταστήματος.
  • Ο σχεδιασμός του καταστήματός σας, η βιβλιοθήκη πολυμέσων και οι εγκατεστημένες εφαρμογές.
  • Η βιτρίνα σας. Οι πελάτες δεν μπορούν πλέον να την επισκεφτούν, να παραγγείλουν ή να δουν το ιστορικό παραγγελιών τους.
  • Τα προσαρμοσμένα domains σας αποσυνδέονται από το Storeep. Τα domains παραμένουν δικά σας στον πάροχο domain σας.
  • Κάθε ενεργό πακέτο ή συνδρομή εφαρμογής λήγει, χωρίς επιστροφή χρημάτων.
  • Το πορτοφόλι του καταστήματος, μαζί με όποιο υπόλοιπο έχει μείνει σε αυτό.

Πριν από τη διαγραφή, εξαγάγετε ό,τι θέλετε να κρατήσετε, για παράδειγμα τις παραγγελίες σας, δείτε το άρθρο Εξαγωγή παραγγελιών.

Η διαγραφή του τελευταίου σας καταστήματος διαγράφει τον λογαριασμό σας

Αν αυτό είναι το μοναδικό κατάστημα στο οποίο ανήκει ο λογαριασμός σας, διαγράφεται και ο λογαριασμός σας στο Storeep και αποσυνδέεστε. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το Storeep αργότερα, δημιουργήστε νέο λογαριασμό. Αν έχετε ή εργάζεστε σε άλλα καταστήματα, ο λογαριασμός σας παραμένει και διατηρείτε την πρόσβαση σε αυτά.

"Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να διαγράψετε το κατάστημά σας μέχρι να εξοφλήσετε το υπόλοιπο που εκκρεμεί."

Το κατάστημά σας οφείλει χρεώσεις χρήσης. Μεταφέρεστε στις Ρυθμίσεις > Χρέωση: προσθέστε κεφάλαια για να πληρώσετε το οφειλόμενο ποσό και μετά δοκιμάστε ξανά. Δείτε το άρθρο Πορτοφόλι και χρεώσεις.

Μέλη του προσωπικού και βοηθοί AI

Τα μέλη του προσωπικού χάνουν αμέσως την πρόσβαση στο διαγραμμένο κατάστημα. Οι βοηθοί AI που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση. Ένα μέλος του προσωπικού που θέλει να αποχωρήσει από ένα κατάστημα δεν μπορεί να το διαγράψει και πρέπει να ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να το αφαιρέσει.

Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;

Γράψτε μας και θα σας απαντήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας